Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Groenverzorging Suurland

Boomverzorging & Tuinonderhoud

Vakkundig tuinonderhoud Limburg

Er kunnen tal van redenen zijn waarom de tuin niet goed onderhouden wordt. Misschien een simpel gebrek aan tijd of interesse. Sommige werkzaamheden zijn fysiek zwaar en zijn dus niet geschikt voor iedereen. Ook kan de juiste kennis ontbreken. De tuin is de eerste indruk die iemand van je krijgt. Heb je behoefte aan een visitekaartje? Met name bedrijven schakelen graag professionele hulp in. Groenverzorging Suurland verzorgt tuinonderhoud in Limburg.

Compleet pakket tuinonderhoud in Limburg

Of het nu gaat om de aanleg of enkel het onderhoud. Wij nemen je graag deze taken uit handen. Onze kennis en ervaring beperkt zich niet alleen tot het groene gedeelte van de tuin, ook voor bestrating of het onderhoud ervan kun je bij ons terecht. Denk aan gazononderhoud, onkruidbestrijding en onderhoud en verzorging van de beplanting.

Tuinonderhoudscontracten op maat

Omdat tuinverzorging- en onderhoud op regelmatige basis noodzakelijk is, bieden wij verschillende diensten aan. Periodiek onderhoud, eenmalig of iets er tussenin. We bespreken graag de persoonlijke wensen. Het begint bij een afspraak. We komen graag naar de huidige situatie kijken en bespreken wat de wensen zijn. Zo kunnen wij een plan maken en weet jij wat je kan en mag verwachten.

Gereedschappen en machines

In mei 2020 is een 2 tons graafmachine aan het machinepark toegevoegd. Met een wortelmes worden vakkundig stronken uitgegraven.

Een egalisatiehark wordt gebruikt bij:

  • het aanleggen en bijwerken van plantsoenen en gazons,
  • het verdelen van compost en mest,
  • egaliseren terreinen;
  • verwijderen van puin en wortels enz uit plantsoenen,tuinen, terreinen
  • verwijderen van bestratingen (tegels en stenen ) zonder zand
  • loskrabben bovenlaag

Verhuisplannen? Zorg dat je tuin tiptop in orde is

Wanneer mensen gaan hun huis te koop gaan zetten zorgen zij ervoor dat het hele huis schoon en opgeruimd is. Er worden mooie foto's gemaakt om potentiĆ«le nieuwe bewoners nieuwsgierig te maken. Maar wat dacht je van de tuin? Als geĆÆnteresseerden foto's van een keurig verzorgde tuin zien, geeft dat meteen een positief signaal af. Ook als er een rondleiding is wordt de tuin aandachtig bekeken. Vanuit ieder raam in huis wordt gekeken naar het uitzicht. Logisch. Niemand wil op een onverzorgde bende uitkijken. Mocht je dus willen verhuizen, dan helpen wij graag met de tuin verkoopbaar te maken.

Klik voor een vrijblijvende afspraak

Lees hier handige tips over tuinieren